1750 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz!
1750 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz!

Online Toplantılarınız için Aromaterapi

2020 itibariyle hayatınızda daha fazla evden çalışma, online-zoom toplantıları, video görüşmeler, dijital eğitim gibi kavramlar konuşulmaya başladı. Online platformlar erişim için inanılmaz bir araç olabilir - özellikle şu anda, çoğu insan evden çalışırken. Ancak, bu teknolojiyi sıklıkla kullanmaya bağlı olarak istemeden yorgun ve hüsrana uğramış hissedebilirsiniz. 

Online toplantılarınızı daha iyi yönetebilmek ve ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak birkaç önerimiz var size,

  • Öncelikle toplantılarınızı haftalık planlayın ve toplantılarınızın arasına muhakkak boşluklar ekleyin. 
  • Rutin bir öğle arası hatırlatması koyun ve ne olursa olsun ara vermeyi ihmal etmeyin.
  • Çalışma ortamınızı havalandırın. Masanızda daima su bulundurun. Konsantrasyonunuzu arttırmak için buhurdan veya difüzörünüze biberiye, vetiver veya sizin için hazırladığımız brain storming yağ karışımımızdan 4-5 damla ekleyin. Dilerseniz brain storming rollon u bileklerinize, boyun bölgenize sürebilirsiniz.
  • Toplantınız başlamadan 5 dakika önce bağlantı ve kulaklık kontrolünüzü yapın.
  • Toplantılarınızda deftere not almak yerine one note gibi dijital notlarınızı alabileceğiniz programlar kullanabilirsiniz. Böylece notlarınızı her daim yanınızda taşımış ve aynı zamanda kağıt israf etmemiş olursunuz. 
  • Hem bilgisayarınızın verimliliği hem de elektrik tasarrufunuz adına bilgisayarınızı fişe takılı kullanmayın. Şarjı bitmek üzere olan bilgisayarınızı şarja takıp, şarjı dolduğunda prizden çıkarabilirsiniz.
  • Son olarak bilgisayarınızı uyku modunda kullanmak yerine tamamen kapattığınızdan emin olun. Çünkü uyku durumunda bile bilgisayarınız elektrik kullanımına devam etmektedir.

Diğer Okuyabileceğiniz Bloglar